Decidim el nom de la nostra empresa!Per tal de decidir quin tipus d'empresa volien crear, primer havien de conèixer quins tipus d’empresa existeixen. Per aquest motiu van visualitzar el següent vídeo que els va ajudar a saber quins tipus d’empresa hi ha i quines diferències tenen presenten.


TIPUS D'EMPRESA 1R from Escola Pia 2 on Vimeo.


Després, vam fer una posada en comú i van votar quin tipus d’empresa volien crear. A 1r A i 1r B l’empresa guanyadora va ser una cooperativa, però a 1r C van decidir que volien crear una empresa de l’empresari. En aquesta classe vam aprofundir sobre que implicaria aquest tipus d’empresa i com els hi repercutiria. Al final es van adonar que els hi convencia més a tots i cadascun dels membres de la classe el fet de crear una empresa cooperativa ja que el capital el posarien tots i els beneficis també serien per a tots i totes iguals.


A continuació, amb l’estructura cooperativa 1-2-4 van decidir el nom de l’empresa i ho van fer de la manera següent: primer individualment ho van escriure en un paper, després per parelles en van trien un o en fan un en comú i finalment van repetir el procés amb l’equip de 4. A continuació, van votar entre els set nomes proposats pels set grups el que els hi agrada més i el que els representarà com a empresa. Per fer el logotip, mostrem una varietat de logotips amb la PDI i individualment hauran de dissenyar en un full A-4 el seu.


Aquí podeu veure un recull de fotos del procés de creació del logotip: 
CREEM LOGOTIP 1R

Comentaris