COM ORGANITZARIES UNA VOLTA AL MÓN?

Benvinguts i benvingudes un curs més al bloc de Summem. Aquest curs de 6è de Primària, els nois i noies faran sis itineraris per seguir aprenent i treballant cooperativament. Aquest inici, han començat un itinerari de geografia que els ha portat molts nous coneixements. Es titula: Com organitzaries una volta al món?

Com podem organitzar un viatge per tots els continents del planeta? Si ho féssim, per on passaríem? Quins mitjans de transport necessitaríem? Ens hauríem d'adaptar al clima, al menjar, a les costums...? Hauríem de canviar de moneda?

Aquestes i d'altres preguntes són les que han hagut de respondre els nois i les noies al llarg d'aquestes primeres setmanes de curs. A partir d'un programa de ràdio on escoltàvem una família que iniciava una volta al món, cada equip cooperatiu s'ha especialitzat en una ciutat, país i continent. Després entre tots hem posat nom als oceans i accidents geogràfics més importants del planeta.Hem fet exposicions orals, tríptics informatius sobre el viatge, a més de conèixer a fons els oceans i els continents de la Terra. A continuació podeu veure algunes imatges de com s'ha desenvolupat aquest itinerari d'aprenentatge.Comentaris