COM ERA EL MÓN ON VA VIURE LEONARDO DA VINCI?

Al llarg d'aquestes últimes setmanes hem estat treballant diferents aspectes de l'Edat Moderna a través de la figura de Leonardo Da Vinci. Per descobrir l'arribada a Amèrica, vam llegir un conte sobre la figura de Colom i la seva història. També vam construir unes màscares inspirades en les tribus precolombines.
D'altra banda, vam treballar cooperativament per fer un treball sobre els invents de l'Edat Moderna, fent recerca d'informació, exposicions amb Prezi i maquetes dels seus invents.

També van descobrir, a través del visionat d'un vídeo explicatiu, com va ser la primera volta al món. Després van haver de prendre apunts i transformar-los en un còmic. 

A part de tot això, hem treballat altres temes com ara la religió, l'art i la literatura de l'època, i hem pogut conèixer en primera persona com era d'injusta la societat, a través d'un joc de rol. Per acabar, vam construir un museu amb tot el que hem après i ens vam transformar en guies de museu. 

El passat 24 de febrer les famílies vau poder venir de visitants i vam compartir una tarda d'història i cultura. Aquí teniu els àlbums per veure més imatges!


Comentaris